MAPESA logo

BASTIDES MOTORITZADES

Plataformes i bastides penjants

Cabina penjant

La cabina penjant Basic és totalment desmuntable. Permet el transport en una furgoneta petita i en ascensors d’habitatges.
Disponible en tres grandàries (0,8, 1,2 i 1,6 metres) per a una o dues persones.
Les seves reduïdes dimensions i pes, permeten una col·locació molt ràpida en la zona de treball. La cabina desmuntada pot ser introduïda per una finestra de 55×55 centímetres.
La Cabina penjant està disponible amb l’elevador manual m. lift 400 o amb elevadors elèctrics.
La Cabina penjant és un equip excel·lent per a fer treballs diversos en façanes, baixants, patis, dipòsits, sitges, xemeneies…
En la Cabina penjant l’espai disponible permet treballar amb facilitat i disposar d’una quantitat considerable d’eines i materials.
El sistema d’elevació mitjançant palanques giratòries disminueix considerablement l’esforç i augmenta la velocitat respecte d’aparells tipus tractel de palanca.
Tant l’aparell d’elevació com la cabina penjant estan homologats per a elevació de persones. El seu sistema de treball a cable passant permet una altura de treball il·limitada, simplement utilitzant un cable de major longitud.
Per a garantir la seguretat de les persones empra sistema de doble cable (treball i seguretat), i porta incorporat el sistema de seguretat anticaigudes.

Capacitat de càrrega: Fins a 240 kg (2 persones)
Homologació elevació de persones: Si
Velocitat d’elevació manual: 3,8 m/min
Velocitat d’elevació elèctrica: 9 m/min.
Diàmetre dels cables: 8,3 mm.
Càrrega romp cable: 5.430 kg
Coeficient seg. cable: 13,5
Mesures cabina una persona: 800×700 mm.
Mesures cabina dues persones: 1.200 i 1.600×700 mm.

Bastida penjant d’alumini

La bastida penjant d’alumini modular es compon d’elements d’alumini de 2 i 3 m, lleugers, fàcils de muntar, emmagatzemar i transportar.
Aquesta especialment dissenyada per a elevació de persones i compleix amb la normativa vigent EN 1808.
Els mateixos components permeten treballar des de 2 fins a 16 m de longitud amb una capacitat màxima de càrrega de 900 kg.
La plataforma suspesa d’alumini és compatible amb els sistemes d’elevació elèctrics monofàsics o trifàsics e.lift 350 , e.lift 500 , e.lift 800 , elevador pneumàtic p.lift 500 i elevador manual m.lift 400 .
Muntatge ràpid i simple mitjançant caragols o passadors amb clip de seguretat.
La bastida penjant d’alumini disposa de diferents sistemes de suspensió (per a façanes, ponts, xemeneies, petos, patis, etc.). Així mateix, és compatible amb el sistema sobre mastelers Fixeo amb suports sobre el sòl.
Per a garantir la seguretat de les persones, empra sistema de doble cable combinat amb els anticaigudes de seguretat *Securistop o Securichute .

Avantatges
Altura de treball il·limitada.
Fàcil de muntar i de desmuntar; nombre d’elements reduït.
Gran modularidad: els seus elements permeten assemblar una plataforma de 2 a 16 m de longitud.
Compatibilitat màxima: amb elevadors manuals, elevadors elèctrics, elevadors pneumàtics.
Compatible amb el sistema *Fixeo .
Àmplia gamma d’accessoris.

Característiques tècniques
Disponible en versió monofàsica 230 V o Trifàsica 400 V.
Conforme amb la norma EN 1808.
Homologat per a elevació de persones.
Elements de 2 o 3 m de longitud.
Càrrega màxima 900 kg.

Certificació elevació de persones: Sí
Conforme a Norma EN 1808: Sí
Capacitat de càrrega: 180 kg/m
Capacitat de càrrega màxima total: 900 kg
Altura màxima: Il·limitada
Longitud màxima: 16 m
Velocitat d’elevació: 9 m/min
Altura baranes: 1 m
Sòl antilliscant: Sí
Limitador de càrrega: Inclòs
Comandament centralitzat per a dos motors:  Inclòs
Sistema doble cable seguretat: Inclòs

Bastida penjant amplària reduïda

Cabina penjant Basic 500 d’amplària reduïda per a llocs de difícil accés i dissenyat per a elevació de persones conforme a la norma EN 1808.
Permet un accés segur, ràpid i homologat a espais amb amplària reduïda.
Disponible en versió cabina d’1 només elevador amb les següents longituds disponibles: 0,8 – 1,2 – 1,6 m. Ample total: 880 mm amb elevador elèctric i 970 mm amb elevador manual.
Disponible en versió bastida de 2 elevadors amb les següents longituds: 1,2 – 1,6 – 2,4 – 2,8 – 3,2 – 3,6 – 4 – 4,4 – 4,8 m. Ample total: 500 mm
La bastida penjant es compon d’elements d’acer i alumini de 0.8, 1.2 i 1.6 m de longitud, lleugers, fàcils de muntar, emmagatzemar i transportar. El muntatge es realitza mitjançant caragols per a una màxima seguretat.
Les peces són de reduïda grandària i permeten el pas per llocs de difícil accés com a ascensors, patis interiors, etc. Els mateixos components permeten treballar des de 0,8 fins a 4.*8m de longitud en intervals de 1,2 m amb una capacitat de càrrega màxima de 400 kg.

La bastida penjant Basic 500 està equipat amb elevador manual m. lift® 400 o elevador elèctric e.lift® 500 que ofereixen la màxima seguretat i prestacions per a l’elevació de persones.
Totalment desmuntable. Permet el transport en una furgoneta petita i en ascensors d’habitatges.
La Cabina penjant d’amplària reduïda Basic 500 és un equip excel·lent per a fer treballs diversos en façanes, baixants, patis, dipòsits, sitges, xemeneies…
Tant l’aparell d’elevació com la cabina penjant estan homologats per a elevació de persones. El seu sistema de treball a cable passant permet una altura de treball il·limitada, simplement utilitzant un cable de major longitud.
Per a garantir la seguretat de les persones empra sistema de doble cable (treball i seguretat), i porta incorporat el sistema de seguretat anticaigudes.
La Cabina penjant es lliura amb els seus corresponents certificats per a elevació de persones, així com manuals de muntatge i utilització en espanyol, i no requereix d’una capacitació especial per a ser utilitzada.

Mapesa disposa a més de múltiples accessoris i sistemes de suspensió per a poder realitzar multitud de treballs amb la seva cabina penjant.

Amplària exterior: 0,5 m
Capacitat de càrrega màxima: 400 kg
Altura màxima de treball: il·limitada
Longitud màxima de bastida: 4,8 m
Longitud mínima de bastida: 1,2 m
Altura baranes: 1 m
Espai mínim per on cap desmuntada: 0,67 m