MAPESA logo

ENCOFRAT DE LLOSES

Encofrats de bigues, modulars, de cubetes i d’alumini per a la construcció de lloses de formigó.
Cobreix tot tipus d’aplicacions: grans lloses, massisses i alleugerides, inclinades, bigues de pengi, rematades, capitells, volades etc.
Excel·lents acabats de formigó. Estàndards de seguretat garantits per als operaris.
Encofrat de llosa modular d’alumini CC-4
Encofrat de gran flexibilitat i seguretat que proporciona un alt rendiment en obra. Indicat tant per a lloses massisses com alleugerides. Destaca pel seu sistema de capçal de caiguda, que permet un desencofrado ràpid i pels seus components lleugers.
Encofrat de llosa premontado Mesa VR
Encofrat de taula per a grans lloses de geometria regular, de gran efectivitat. Apropiat per a edificació. Característiques a destacar: Agilita els ritmes de treball, proporciona seguretat i excel·lents acabats de formigó.

Encofrat de vigues de fusta ENKOFLEX

Sistema d’encofrat de bigues de fusta molt versàtil. Adaptable a lloses de diferents geometries, de muntatge fàcil i simple. Components reduïts.
Encofrat de llosa recuperable RAPID
Sistema d’encofrat de lloses recuperable d’alt rendiment per a edificació. Característiques destacables: Components lleugers, muntatge i desmuntatge ràpids.
Encofrat recuperable per a forjats reticulars RECUB
Sistema d’encofrat de lloses flexible per a lloses alleugerides. Compost per cubetes de plàstic recuperables, s’adapta a diferents geometries de lloses.